Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Ηλιούπολη - Ωράριο: Τρ-Τετ-Πεμπ 18.00-01.00, Παρ 18.00-03.00, Σάβ 17.00-03.00, Κυρ 17.00-01.00, Δευ Κλειστά - Για Παραγγελίες καλέστε στο 2109940777

Η Ομάδα μας

Η Ομάδα του Crepe ‘n Love αποτελείται από νέα παιδιά, με πάθος, αγάπη και μεγάλη εμπειρία στον τομέα της κρέπας. Όλοι τους ασχολούνται επαγγελματικά πάνω στην κρέπα εδώ και 15 χρόνια, από τις πρώτες κιόλας επιτυχημένες κρεπερί στην Αθήνα.

Σήμερα ενώνουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους και δημιουργούν από κοινού ένα όραμα. Να προσφέρουν γευστικές απολαύσεις που θα μείνουν αξέχαστες σε όποιων τις γευτεί. Στόχος τους είναι να προκαλέσουν τους πιο απαιτητικούς στη γεύση και την ποιότητα.

Η αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν, τα μυστικά του επαγγέλματος αλλά και η γνώση τους πάνω στα υλικά, είναι μερικά από τα εφόδια τους που κάνουν τις κρέπες τους αξέχαστες! Moto τους… Love is the Key!

Τι να αναμένετε με στην επίσκεψη σας.

Όταν έρθετε στο ζεστό, φιλόξενο και όμορφα διακοσμημένο χώρο μας, θα σας υποδεχτούμε με ένα θερμό χαμόγελο. Θα σας δώσουμε τον κατάλογο μας με έτοιμους γευστικούς συνδυασμούς αλλά θα σας προτείνουμε και δικές μας εναλλακτικές προτάσεις με βάση το γούστο σας. Με την παραγγελία σας θα διαπιστώσετε από κοντά την ποιότητα και ποσότητα των πρώτων υλών που μας χαρακτηρίζει. Η εξυπηρέτηση και το φιλικό προσωπικό θα σας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας. Το Crepe ‘n Love τείνει να γίνει το πιο Hot στέκι της Ηλιούπολης για μικρούς, μεγάλους, απαιτητικούς στη γεύση και ανθρώπων που εκτιμούν τη διαφορά…

Σας περιμένουμε!

Για παραγγελία στο χώρο σας καλέστε στο 2109940777

Η Ομάδα του Crepe 'n Love Love is the Key

Top