Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Ηλιούπολη - Ωράριο: Τρ-Τετ-Πεμπ 18.00-01.00, Παρ 18.00-03.00, Σάβ 17.00-03.00, Κυρ 17.00-01.00, Δευ Κλειστά - Για Παραγγελίες καλέστε στο 2109940777

Διαγωνισμός Choose & Win Γεύμα για 2

Γλυκά Pancakes!!!
Το ωραιότερο Brunch της πόλης είναι στο Crepe n Love!
Κάτι τέτοια κάνουμε και παραμιλάει η Ηλιούπολη!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CREPE ‘N LOVE:
Κάνε Share – Σχολίασε κάτω από αυτό το Post στο Facebook την αγαπημένη σου επιλογή από Brunch και πάρε μέρος στον Διαγωνισμό για να την κερδίσεις! Αφορά Brunch για 2 άτομα!!!

Δείτε τον κατάλογο εδώ

Τα καλύτερα έρχονται… από το Crepe N Love!!!!!

Αν δεν κρατιέσαι έλα να τη δοκιμάσεις στον ανανεωμένο μας χώρο.
Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Ηλιούπολη
Υ.Γ. Είμαστε εδώ για σένα και για τις μεταμεσονύκτιες λιγούρες σου!
Κυριακή – Πέμπτη έως τις 03:00, Παρασκευή και Σάββατο έως τις 05:00!ι Σάββατο έως τις 05:00!

Για παραγγελία στο χώρο σας καλέστε στο 2109940777

menufooter


Κλήρωση Facebook – Όροι & Προϋποθέσεις

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.Η εταιρεία με την επωνυμία “Crepe ‘n Love” και έδρα Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Ηλιούπολη (περαιτέρω ο “Διοργανωτής”), προκηρύσσει διαγωνισμό (περαιτέρω ο “Διαγωνισμός”), με την ονομασία “ Διαγωνισμός Διαγωνισμός Like Choose & Win Γεύμα για 2”,ο οποίος θα διενεργηθεί δια του διαδικτυακού τόπου (www.facebook.com) (περαιτέρω ο “Διαδικτυακός Τόπος”).
 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν οι χρήστες που είναι άνω των 18 ετών και έχουν εγγραφεί στο Διαδικτυακό Τόπο του Facebook, στους οποίους έχουν εκχωρηθεί Όνομα Χρήστη (User Name) και Κωδικός Πρόσβασης (Password).
 3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 • Δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 • Ρητά δεν έχουν συμφωνήσει με τους παρόντες όρους χρήσεις.
 • Εργάζονται στην εταιρία “ Crepe ‘n Love ” καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα α΄και β΄βαθμού.
 • Εργάζονται σε συνδεδεμένες με τον Διοργανωτή επιχειρήσεις καθώς και συγγενικά πρόσωπα αυτών α’ και β΄βαθμού.
 1. Διάρκεια του Διαγωνισμού.Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 26η Ιανουαρίου 2017 ώρα 12:00 (περαιτέρω η “Έναρξη του Διαγωνισμού”), έως και την 1η Φεβρουαρίου 2017, ώρα 23:59 (περαιτέρω η “Λήξη του Διαγωνισμού”).
 2. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να εγγραφούν κάνοντας “Like”, “Share” στη διαφημιζόμενη Δημοσίευση και Σχόλιο της αγαπημένης τους επιλογής.
 3. Δώρο. Το «Γεύμα για 2» είναι προσωπικό και ο νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα μεταβίβασης αυτού ή ανταλλαγής του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα. Το «Γεύμα για 2» μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το δικαιούχο μία μόνο φορά. Ισχύει για κρατήσεις μέσα στο χρονικό διάστημα από 26/1/2017 έως 10/2/2017 για όλα τα προϊόντα του τρέχοντος Διαγωνισμού.
 4. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθεί βάσει ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία θα διενεργηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2017. Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) έχει γίνει “Like” στη Δημοσίευση που αφορά στο Διαγωνισμό, (β) Σχόλιο της αγαπημένης Γεύσης, όπως ορίζεται από το Διαγωνισμό.
 5. Ενημέρωση για την κατακύρωση. Ο Διοργανωτής θα ενημερώνει: (α) όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό σχετικά με τα στοιχεία του νικητή, με ανάρτηση των στοιχείων αυτού στο Διαδικτυακό Τόπο και ειδικότερα με ανάρτηση αποκλειστικά και μόνο του Ονόματος Χρήστη (User Name) του νικητή και (β) το νικητή του Διαγωνισμού, με αναφορά του ονόματος του στην ίδια πλατφόρμα.

Σε περίπτωση που δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο, δεν επικοινώνησε για οποιοδήποτε λόγο με το Διοργανωτή εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, το οποίο γεννάται στον 2ο κατά τη σειρά ανάδειξής του στο Διαγωνισμό συμμετέχοντα κ.ο.κ.

 1. Άρνηση αποδοχής του Δώρου. Σε περίπτωση που ο νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, το οποίο γεννάται στον 2ο κατά τη σειρά ανάδειξής του στο Διαγωνισμό συμμετέχοντα κ.ο.κ.
 2. Ευθύνη. O Διοργανωτής δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από τη Διαδικτυακή πλατφόρμα στο Διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
 3. Πληροφορίες – Παράπονα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@crepenlove.gr ή να καλέσει στο 2109940777.
 4. Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής σας ενημερώνει ότι ο ίδιος ή και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό του δεν θα έχουν στη διάθεση τους να επεξεργασθούν προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, πλην του ονόματος χρήστη του νικητή.
 5. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.
 6. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Top